/


 

 

L'Activitat Escola de Natura i Divulgació Científica Pèndulum del Parc Natural del Montseny inclou activitats dirigides a escoles, instituts, universitats, associacions, fundacions, adults i docents, públic familiar i general. 

Marc Boada i  Moira Costa són els promotors del projecte, que aporta un component vivencial de les activitats científiques, de debat i recerca, amb metodologies que fomenten la creativitat multidisciplinària, i que donen suport a l'ensenyament de les ciències experimentals. 

Sempre amb el punt de partida de la difusió del coneixement, les activitats de Pèndulum es centren en: 

  •  Conferències experimentals, impartides per Marc Boada, que inclouen temes molt diversos, sempre a la recerca de la motivació i la passió pel saber, utilitzant materials sorprenents, i amanint el discurs amb fenomens experimentals. 
  • El Cau del Científic és una aula polivalent, on fem seminaris, experiments i tallers, amb l’ objectiu de transmetre i d'educar amb materials tangibles.  
  • Pícnics Científics, que ofereixen una sortida al Parc Natural del Montseny, amb els entrepans sota el braç, i preparats per fer experiments fora de l'aula. Tots els 1ers diumenges de cada mes Pícnics Científics Familiars, i els Pícnics Científics Escolars a demanda.   
  • tallers Experimenta, coordinats per Moira Costa, on els participants realitzen experiments que s'adapten al grup, amb vocabulari més o menys tècnic, i també en anglès

Esperem poder sintonitzar amb els vostres interessos, sempre tenint en compte que el nostre objectiu és adaptar-nos a les vostres necessitats; així, doncs, no dubteu en sol·licitar més informació d'allò que us cridi més l'atenció!.