Als centres escolars
/

Primària, Secundària, Batxillerat

 

A la seu de Pèndulum,  a Can Verdaguer Gros, al massís del Montseny, hi trobareu espais que també són a la vostra disposició per fer trobades, festes de grups escolars o familiars, o seminaris dedicats a treballar allò que necessiteu. No dubteu en demanar informació i intentarem adaptar-nos al màxim. 

Prats 

El lloc on estar, correr, buscar tresors, dinar a l'aire lliure, fer experiments que són impossibles en un interior. Hi trobareu 6 taules de pícnic, un tandal per si plou, un lavabo natural, taules plegables, aigua bona de la font, i cafè i té pels adults. 

El Cau

és l'espai més extraordinari de Pèndulum, una aula polivalent on ens refugiem quan plou, amb la llar de foc encesa, i adaptant-nos a les diversitats. És un lloc on hi podreu veure objectes singulars: objectes del cel, cranis i ossos, imants super potents; on sempre hi passen coses; on fem experiments i demostracions en directe. 


Espai “El galliner dels dinosaures”

És l’espai de recepció i distensió, amb gronxadors per als petits, amb el galliner plè de bestioles dinosàuriques, amb un llit elàstic per saltar, i més de 20 places de pàrquing per no patir.